Ny versjon av Elektronisk Kubekort

Vi har i dag lagt ut en ny versjon av Elektronisk Kubekort. Dette er nytt i år:

- Ny funksjon i Appen

Det er blitt mye enklere å se tidligere registreringer. Du vil nå finne -symbolet til høyre for kubenummer i alle skjermbilder der kuber er listet opp. Når du trykker på får du opp relevant nøkkelinformasjon om kuben samt alle registreringer for kuben gjort tidligere i sesongen (når du scroller nedover i bildet).


Dokumentasjon av fôring

Bruker du Elektronisk Kubekort ivaretar du automatisk også en rekke av dokumentasjonskravene i KSL. For å ivareta kravet til dokumentasjon av fôring, har vi under feltet «Fôrtilskudd» lagt til et nytt felt «Fortilskudd, mengde» hvor man kan registrere mengde fôr man har gitt (i kilo med 1 desimal).


Nytt i portalen

Vi har tidligere i år også lagt inn noen nye muligheter i Portalen:
  • Tidligere års registreringer
    Disse får du nå se ved å velge årstall øverst til høyre i Portalen. Dette gjelder alle bifolk som fortsatt er aktive. Du kan - som før - også se alle registreringer for tidligere år under «historikk» - også for kuber som er avviklet eller solgt.
  • Ny rapport - beste honningsamlere
    Denne inneholder samme data som rapporten "Høstet honning" men du får kubene sortere etter honningutbytte. Da får du enkelt oversikt over hvilke dronninger som er verdt å avle på og hvilke du kanskje bør bytte ut. Forutsetningen er selvfølgelig at du har registrert høstet honning for kubene.


Tegning eller fornyelse av abonnement og endring av passord

Abonnement på Elektronisk Kubekort tegnes på nettsiden www.kubekort.no. Har du tidligere registrert et abonnement som er utløpt kan dette fornyes eller aktiveres ved å logge inn på portal.kubekort.no. Velg «Abonnement» under «Admin» til venstre i menyen og der etter ønsket abonnement. I samme rutinen kan du også endre passordet dersom du ønsker et selvvalgt passord.


Ikke fått nytt passord?

Vi får fra tid til annen tilbakemeldinger om at brukere ikke får tilsendt nytt passord som de har bedt om via «Glemt passord-rutinen». Om du skulle oppleve dette er du velkommen til å ta kontakt med oss på kubekort@kube.no så kan vi sende deg et nytt passord manuelt.

Vennlig hilsen
Kurt Birkeland
Kube Birøkt AS